luni, 28 noiembrie 2011

Salut, Arad - Strategii de comunicare 2.0

Doua zile cu discutii si prezentari despre bloguri, online, comunicare, notorietate - daca tot e my new favourite word :)) Pareri serioase despre event se gasesc relativ usor, vezi doipedoi

Foarte frumos si instructiv, nimic de zis, dar pe mine parca nu ma trage inima sa scriu chiar acum despre activitati constructive si rezultate vizibile (sau nu). Mai jos, intr-o ordine aleatorie, cu ce am ramas eu din toata chestia si despre care nu au scris ceilalti. Sunt incluse si ganduri gen pe-drum-catre, in-pauza-de-cafea sau in-masina-in-cele-5-minute-de-drum-spre-casa, asa ca in minuscula eventualitate ca vreo persoana reala chiar ar citi ce scriu eu aici, a nu se lua nimic personal - except the case in which se regaseste in stelutele ALEA :))
* daca ar veni un tip dubios si ti-ar pune in fata o foaie pe care sa scrii totul despre tine si despre prietenii tai, probabil nu ai face-o, asa ca de ce pui totul pe tava pentru facebook? Ma rog, Gorgan a zis-o mult mai bine :)) Raspunsul meu la chestia asta: fiindca e distractiv si fiindca oricum it's all been done before, respectiv chiar credem ca cine vrea sa stie nu poate afla?!
* sunt oameni chiar mai paranoici decat mine - da, tot fb-ului ii multumim pentru ca am aflat asta
* pestisorii din chestiile alea de rontait, gen Salatini, sunt clar cei mai buni :D
* daca iti muti blogul, pierzi din trafic. Ce bine ca oricum n-am asa probleme. Nici de mutare, nici de trafic.
* de la o anumita varsta, nu se mai cade sa zici chestii precum "frate" sau "misto"
* cateii fara stapan, saracii, sunt mereu in discutie sub o forma sau alta. Ati observat ca pisicile, in schimb, nu au nici o problema? ^_^
* oamenii care nu au realizat (mai) nimic in viata nu ar trebui sa dea lectii altora. It is not inspiring, it is just funny.
* "nisat" exista ca adjectiv. Blog de nisa, blog nisat. Nu suna funky? Hi hi
* toata lumea poate da meditatii sau poate face traduceri, nu-i asa? Doar nu e nevoie decat de timp liber pentru asta, o pot face toti, mai ales ca mai nou absolut toata lumea vorbeste engleza la perfectie. Mai au nevoie doar de putin ajutor la gramatica dar, in rest, la perfectie. Hai sictir :))
* nimeni nu are chef sa scrie duminica. Chiar daca avem pix si carnetel in geanta, o sa ne prefacem ca nu avem. Bineinteles, nu ca m-as referi la mine :)) zic si eu asa, in general
* spui unui grup de oameni sa se uite la ceas si sa noteze ora. Unul zice ca e 13:05, altul ca e 13:04, altul, ma rog, 13 si ceva. Le spui ca de fapt toti au dreptate, ca e adevarul personal al fiecaruia, vazut prin prisma personalitatii sau asa ceva. Ce conteaza cat e de fapt ceasul? E adevarul fiecaruia, ca doar asa crede el. Practic, ce conteaza ca suntem in 2010, 2011, 2012? Ca soarele rasare in est si apune in vest, sau poate era invers? Sau poate suntem in 2050? Sau poate nici nu suntem deloc. Ma opresc aici, ca e mai bine.
* (a se insera aici macar un comentariu pozitiv, pentru echilibrarea anterioarelor)
* ...
* trebuie mers si la alte evenimente de genul asta. A fost frumos si interesant, cu oameni deschisi la minte si comunicativi. Felicitari organizatorilor

All in all, a iesit bine. Zic eu, zicem cu totii. Bine, nu ca as avea eu neaparat o parere relevanta, fiind trezita mult-prea-de-dimineata-pentru-o-dimineata-de-week-end. Dar pe bune ca a fost frumos. Ma credeti? :)

Edit: am scos chestiile mai "suparate". Nu se cadea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu