duminică, 13 noiembrie 2011

Lazy hazy crazy w-end

A inceput cu Balul Bobocilor de la Ghiba, unde (aproape) am fost si se sfarseste peste vreo ora - un w-end intr-adevar plin cu de toate :)

Dupa multe planuri de mers la bal, gen "hai sa vedem ce se mai intampla, cum arata noile generatii de elevi, noile versiuni ale noastre, noi dar unimproved, alea alea", ne-am aflat in neplacuta situatie de a vrea sa dam cu bani in ei (a se citi, noi voiam sa ne cumparam bilete la bal, de la intrare) si ei sa nu vrea (adica, cine are bilet cumparat de dinainte sa intre, cine nu, sa astepte pana ce au intrat toti fericitii posesori anticipati de bilete). Evident, nu ne-a tinut rabdarea, asa ca am mers, ei bine, clubbing (sort of). Highlight-ul, intalnirea cu fosti colegi. Nu pun poze ca fiecare o sa spuna ca nu-i place cum a iesit. Highlight-ul #2 al serii, vinul fiert din Joy's. Yumm.

Sambata, aterizat inopinat la concert de jazz. Hmmm.... :| Cuvintele sunt de prisos, asa ca luati de-aici o poza. Btw, serios ca nu ma uitam dupa stele :))



Duminica, intalnit cu Cristina de la Prin Arad , de la care am primit o carte pe care am castigat-o la concursul Bookland. See below. Se numeste Cartea Dragostei (sa fie un semn, credeti?). Am zis plina de optimism ca la cat e de roz, nu poate sa fie rea. Multumiri Cristinei.



Dupa care, dupa ce mi-am imbunatatit substantial karma mangaiind un random puppy, am pornit inspre KF, nu inainte sa ma prinda o lene si un chef de stat la soare foarte asemanator cu cel al imblanitului care dormea in spatele bancii mele.



In KF, la 2 la amiaza (!) era concert Toulouse Lautrec. Am ramas placut impresionata, desi trebuie sa recunosc ca nu pornisem cu mega asteptari. Promitem sa mai mergem la concertele lor si data viitoare. Posibil sa fi ajutat si Blue Apple-ul la impresia destul de buna cu care am ramas, mai ales ca Blue Apple este una dintre bauturile mele favorite inca din liceu. Recomand si vreo 2 dintre infuziile de fructe, Jelly Bears - un fel de infuzie de haribo :)) si Winter Cocktail - ceai negru cu vanilie, scortisoara (parca) si am uitat restul. Atasez si niste poze. Apropo, pe peretele ala scrie "2012 / Arad / Miau". Cum sa nu-l adori?!




All in all, un w-end destul de reusit, as zice eu. Asteptam cu mare interes w-end-urile urmatoare :D In curand vor urma Strategiile de comunicare, suna interesant, asa-i? Ah, si Noaptea Devoratorilor de Publicitate, la Timi, peste cateva zile... decisions, decisions ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu